Kjøpsbetingelser

Trygt og lettvint

Standard betingelser
Forbrukere i Norge er godt sikret når det gjelder netthandel. Her, som i andre nettbutikker, er du sikret standard rettigheter for nettbutikker.

Rask levering
Bestilte varer sendes senest én arbeidsdag etter at bestillingen er lagt inn. Varene sendes med Posten/Bring, og du vil motta en sporingskode. 

Betaling og alternativer
transforma.no tilbyr betalingsformidling med kort eller Vipps.
Frakt tilkommer med kr 75 dersom du handler for under kr 550.
Dersom du handler for kr 550 eller mer, trekkes fraktbeløpet automatisk fra i kassen.

Kundeservice
Kontakt Kundeservice hvis du har spørsmål til betalingen eller annet. Ring 24 10 28 46 i åpningstiden 9-15, eller bruk e-post info@transforma.no

Tekniske problemer?
Hvis du opplever at noe i nettbutikken ikke fungerer, håper vi du kan ta deg tid til å gi oss beskjed om det. Takk! Tlf. 24 10 28 46 e-post: info@transforma.no

Dine opplysninger
Dine opplysninger er trygge hos oss. Vi deler ikke dine data. Vi bruker dine data kun for å gi deg god service i gjennomføringen av kjøp i nettbutikken. Hvis vi i fremtiden ønsker å sende deg produktinformasjon eller annen informasjon om vår virksomhet, vil du ved første anledning få mulighet til å reservere deg mot flere utsendelser.

Pris- og trykkfeil
Transforma AS tar forbehold om pris- og trykkfeil og forbeholder seg retten til å endre gjeldende priser samt prisstruktur uten varsel.