Hva er Otosan ørebehandling?

Mellomørebetennelser, ørevoks, væskeansamlinger, problemer med bihuler, tinnitus…..?

Otosan ørebehandlingsmetode eller otopati er basert på urgammel legevitenskap. Historiske fakta viser at tilsvarende metoder ble brukt bl.a. av Hopi-indianerne og kineserne. Otosan er en enkel og forebyggende ørepleie, overlevert fra tidligere kulturer til moderne mennesker som ønsker et naturlig, sunt liv.

Etter første behandling vil du oppleve et generelt velvære og en god, avslappet følelse i hele kroppen.

Otosan er ikke et legemiddel, og kan ikke erstatte legebehandling eller medisiner. Den er et praktisk hygienetiltak som gir en meget god virkning – totalt uten bivirkninger. Dessuten har særlig de følgende to pasientgrupper opplevd gode resultater:

* Ørebetennelse (otitis), særlig hos barn.

* Øresus (tinnitus, Menière).

Man må imidlertid være nøktern når det gjelder effekten av behandlingen. Vi er svært glade for de mange som er blitt hjulpet, men må understreke at vi ikke kan garantere et godt resultat. Øret er et meget kompleks organ, og individuelle forskjeller i sykdomsbildet kan også spille inn.

Hvordan det virker

To hovedgrunner til at Otosan fungerer:

Varmen som oppstår når kjeglen brenner – en temperaturstigning på 1 – 3 grader - er tilstrekkelig til å virke lett smertestillende, og til å mykgjøre voks i mellomøret og øregangene. Den stimulerer akupunkturpunktene og blodsirkulasjonen, og åpner tette porer.

Otosan ørekjegler skaper et lett undertrykk i øret (i fysikken kalles dette Venturi-effekten), noe som er helt smertefritt. Voks og væske føres ut av øret og vil være synlig i kjeglen etter behandlingen.

Det er ingen kjente kontraindikasjoner mot bruk av Otosan. Produktet skal ikke benyttes dersom det foreligger allergi mot voks, bivoks eller propolis.

Naturprodukt

Ørekjeglen er produsert av 100% bomull, innsatt med parafinvoks, bivoks og propolis.

Ørebehandlingen har fått mye positiv presseomtale.

Tilgjengelighet

Otosan ørebehandling tilbys av mange alternative behandlere over hele landet. Ta kontakt med oss hvis du vil ha hjelp til å finne nærmeste behandler.

Er du en alternativ behandler?

Gamle og nye behandlerkunder anbefales å kontakte oss pr tlf 24 10 28 46 eller e-post info@transforma.no

Gjøre det selv?

Selv om det er betryggende å få hjelp av en profesjonell behandler, er det også mulig å ta ørelysbehandling hjemme. Da anbefaler vi AuriPlus ørelys, som du får kjøpt i helsekost, eller i denne nettbutikken.