| or Call: 250-744-4357

Tweet Me!

Informasjon om det valgte produktet vises til høyre

AuriPlus ørelys

"Jeg har alltid vært ille plaget med mye ørevoks. Jevnlig har jeg måttet gå til legen for å få skylt ut voksen. Det ble dyrt i lengden, og det var tungvint å måtte bestille legetime for noe såpass enkelt. Da Laila Jonas på Life Alta anbefalte meg å prøve AuriPlus ørelys mot ørevoksen, måtte jeg ikke bes to ganger. Etter første forsøk var jeg overbevist. Den behagelige varmen i øret og velværet fikk jeg på kjøpet, og overflødig ørevoks var ikke lenger noe problem! Nå bruker jeg AuriPlus jevnlig. På den måten unngår jeg at ørevoksen klumper seg. Og jeg er nesten blitt avhengig av den deilige følelsen ørelysene gir. Jeg føler meg helt ren i ørene og lett i hodet. AuriPlus ørelys anbefaler jeg varmt!" Katrin Henriksen, Alta.

AuriPlus ørelys

Ørelys er for deg som har ører!

Noen forbinder ørelys med "øreproblemer", ettersom mange er blitt hjulpet med problemer av kronisk art. Men også du som ikke er plaget med ørebetennelser, bihulebetennelser, ulyder i øret eller trykkproblemer, bør prøve AuriPlus! Ørelysbehandling er en behagelig, avslappende opplevelse, og en ypperlig form for ørehygiene. Og dersom stor produksjon av ørevoks er et problem for deg, bør du ikke la metoden være uprøvet! Dersom du har "ørebarn" kan dette være redningen som hjelper dere gjennom neste forkjølelsessesong.
Øret vårt
Øret er i utgangspunktet selvrensende. Hudceller fra øregangen beveger seg mot utgangen og blander seg med fett som produseres i vokskjertlene. Dette føres ut av øret i form av ørevoks. Når dette selvrensende systemet ikke fungerer perfekt, kan det danne seg en ”propp” av ørevoks, som kan skape problemer dersom den ikke fjernes. Bruk av bomullspinner og lignende kan skyve voksen lenger innover i øregangen og kan dessuten skade den tynne huden i øregangen.
Slik fungerer ørelys
Den svake temperaturstigningen som oppstår når ørelyset brenner, er tilstrekkelig til å virke lett smertestillende, og til å mykgjøre voks i øregangen. Under brenningen økes blodsirkulasjonen, og tette porer åpnes. Brenningen av AuriPlus ørelys danner et lett undertrykk i øret (skorsteinseffekt), noe som er helt smertefritt. Undertrykket fører til at voks, avleiringer og væske trekkes inn i ørelyset.
Slik brukes ørelys
Beskyttelsesskiven festes på ørelyset. Denne tynne enden av ørelyset føres forsiktig inn i øregangen, og og den tykke enden tennes på med en lighter. Ørelyset brenner langsomt ned. Dersom det siver røyk ut av øret, skyves ørelyset forsiktig litt lenger inn, slik at det blir helt tett. Når ørelyset har brent ned til markeringsringen, tas det ut av øret og slukkes.
Urgammel opprinnelse - moderne fremstilling
Ørelys er en ørebehandlingsmetode med lange tradisjoner. Både europeiske folkeslag, såvel som indianere og kinesere, har kjent til ørelysene i uminnelige tider. Produsenten av AuriPlus har satt denne gamle metoden i system, og fremstiller AuriPlus under streng kvalitetskontroll på fabrikken i Italia.
Otosan Øreolje
Ørelysbehandlingen kombineres gjerne med Otosan øreolje. En dråpe olje dryppes i øret når behandlingen er avsluttet. Otosan-oljen, som kommer fra en gammel urteeksperts oppskriftsbok og er beriket med propolis, gjør ørelysbehandlingen komplett. Eteriske oljer, kamilleekstrakt og propolis rengjør, beroliger og smører den delikate huden. Ørets egne forsvarsmekanismer styrkes. Otosan-oljen inneholder ikke konserveringsmidler eller andre kunstige tilsetningsstoffer. Den kan brukes av voksne og barn og anbefales spesielt for høreapparat-brukere ettersom den ikke tørker ut huden, men respekterer hudens naturlige fettbalanse. Oljen anbefales dessuten brukt regelmessig som et ørehygienisk tiltak, da oljen motvirker opphoping av ørevoks.
Tilgjengelighet
AuriPlus fås kjøpt i en mange helsekostbutikker. Din lokale helsekostbutikk kan gjerne ta inn AuriPlus hvis de ikke allerede fører dem. Dersom du likevel ikke finner AuriPlus i helsekostbutikken, bruk denne nettbutikken, og du har varene om få dager.

ALT NAME

ALT NAME

ALT NAME